Dopkommunikation

Tänk dig att du enkelt kan skicka ut dopinbjudningar utifrån om föräldern är förstagångs förälder eller om syskonen är döpta eller inte. För visst håller du med om att breven bör formuleras olika beroende på vem som läser det?

Dopprocessen är en automatiserad process som ser till att föräldrarna får relevant information anpassad just utifrån deras situation. Den vanligaste processen våra kunder väljer är den i tre steg: ett vykort för att hälsa ”välkommen till världen”, ett brev med information om dopet och hur ni kan hjälpa föräldrarna arrangera ceremonin och det efterföljande dopkalaset samt slutligen en påminnelse till den som ännu inte bokat dop. I Dopprocessen finns också möjligheten att administrera att någon hos er gör ett personligt telefonsamtal eller sms till de föräldrar som när barnet är 16 veckor ännu inte bokat dop.

Dopprocessen är automatiserad vilket förenklar ert arbete – vi tar hand om allt från att identifiera de olika målgrupperna för utskicken till printning, adressering, kuvertering och distribution. För att förenkla arbetet kring dopet har Verbum en informationsfolder kring dopet, perfekt att ge till föräldrar som undrar vad en behöver tänka på. Vi kan också hjälpa till att församlingsanpassa den om du önskar. Den och färdiga dop- och fadderbevis hittar ni här. 

Ring oss!

Ulf Dubois

Ulf Dubois
ulf.dubois@streamstone.se
073-684 45 04

Kommunikationsrådgivare och affärsutvecklare

Caroline Hedin

Caroline Hedin
caroline.hedin@streamstone.se
070-389 25 58

Kommunikationsrådgivare och projektledare