JUST NU!
StreamStone skänker 1 kr per utskick som handlar om Ukraina till ACTs arbete i Ukraina.

Kampanjeverktyget – vid utskick för ett tillfälle

Med vårt verktyg FörsamlingsPortalen ger vi dig möjligheten att automatisera er medlemskommunikation. Det betyder att alla era regelbundet återkommande utskick – till exempel till nyfödda och nyinflyttade – sker automatiskt. Men ni har ju också andra utskick som gäller konfirmation, allhelgona, bebisar som fötts under pandemin, en sammankomst, en jubilarfest eller någon annan händelse som inte kan beskrivas i en kommunikationsprocess – vi kallar dessa utskick för kampanjer.

Att bjuda in en viss målgrupp till ett enstaka tillfälle eller berätta om något särskilt som just kan intressera den tilltänka målgruppen är ett effektivt sätt att kommunicera. Kanske är det nyblivna föräldrar till en babygudstjänst? Förstagångsväljarna, hur får ni dem att engagera sig efter valet? Eller alla 70-plusare, kanske är det dags att skicka ett nytt vykort och berätta hur ni gör för att mötas på riktigt och coronasäkert. Anledningarna är många. Men ett är säkert. En riktad inbjudan och ett personligt budskap är så mycket bättre än en annons.

Prova oss! Ett A5-vykort i färg, inkl adresshantering, tryck, porto och distribution – allt – för enbart 12 kr inkl moms per styck. Och vi kan hjälpa till med adresser till icke-medlemmar.

Du bestämmer hur mycket hjälp du vill ha av StreamStone. Själva innehållet är något som kommer från er, men om du inte har tid eller möjlighet att skapa rätt utformning kan vi hjälpa dig med det genom våra egna kommunikatörer och formgivare. Självklart i ett nära samarbete med er. Eller så gör du utskicket själv och kommer in till oss med tryckfärdig PDF så anger du en tidpunkt för utskicket och vilken målgrupp. Gäller det ett medlemsutskick behöver någon hos er göra ett uttag i k-bok också, men vi kan hjälpa till och guida om det behövs. Sedan tar vi hand om resten.

Enklare kan det inte bli.

Ring oss!

Ulf Dubois

Ulf Dubois
ulf.dubois@streamstone.se
073-684 45 04

Kommunikationsrådgivare och affärsutvecklare

Caroline Hedin

Caroline Hedin
caroline.hedin@streamstone.se
070-389 25 58

Kommunikationsrådgivare och projektledare

Simon Sjögren

Simon Sjögren
simon.sjogren@verbum.se
072-050 72 97

Kundansvarig